Disclaimer

Ondanks dat deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is het mogelijk dat de informatie op www.rugbyclubsparta.nl wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Fouten (in de gegevensverwerking) kunnen echter niet altijd voorkomen worden.

Beweringen en meningen, geuit in de artikelen en mededelingen op de verschillende pagina's van www.rugbyclubsparta.nl zijn niet (noodzakelijkerwijs) van de auteur(s), redactie of de webmaster.

RC Sparta sluit alle aanspakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het bruik van informatie die door middel van de website is verkregen.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Alle afbeeldingen op de website van Rugbyclubsparta.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt door derden.

Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt u zich richten tot de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

sparta rugby logo

De trainingen

Visjes
4 t/m 5 jr. > di. en do. 18.00 - 19.00 uur
Turven
6 t/m 8 jr. > di. en do. 18.30 - 19.30 uur
Benjamins en Mini's
9 t/m 13 jr. > di. en do. 18.45 - 19.45 uur
Senioren
di. en do. > 20.00 - 21.30 uur
Dames
di. > 18.45 - 19.45 uur