Nieuwsbrief #1-2015 Stichting Sparta Schollebos

Om de leden van Sparta te informeren wordt volop gebruik gemaakt van moderne media. Facebook om actiefoto’s van de uitstekende amateurfotografen te delen, whatsapp om de laatste nieuwtjes door te geven en de Spartawebsite.

Door de eerste twee heeft de website die functie een beetje verloren maar een andere functie heeft aan belangrijkheid gewonnen: als visitekaartje voor nieuwe leden en bezoekers.
Om dit extra te benadrukken hebben twee leden aangeboden om een nieuwe website te ontwerpen t.w. Marc Dieles en grafisch ontwerpbureau pardon.nl.
Hetgeen heeft geleid tot een schitterende website die, als de laatste technische hobbel is weggewerkt, spoedig “live” gaat.
Voor wie al een preview wil: www.rugbyclubsparta.nl

Van de captain:

We gaan op tour naar Dublin 08-05 t/m 11-05 (georganiseerd door enkele leden, waaronder Phil Soren en Bjorn);

Reguliere competitie voor Sparta bestaat uit twee wedstrijden na de winterstop van 3 weken;

Trainingen gaan door in deze 3 weken (ook op zondag), op deze 3 zondagen is een rugbyspeler aan de beurt om soep voor de aanwezigen te bereiden;

mvg, Jasper

De volledige nieuwsbrief kan je hier bekijken.