Sparta 1 - Delft 2

2 november 2014

Dat Sparta zich in de breedte aan het ontwikkelen is, werd maar eens duidelijk bij de wedstrijd tegen Delft 2. De harde kern van het team is dit seizoen aangevuld met jong talent en met oude rotten die weer terugkomen om gezellig te ballen. Er komt wat meer ervaring in het team. langs de kant staan voldoende mannen klaar om waar nodig in te vallen. Afgelopen zondag hadden maar liefst 23 man het rood witte shirt aangetrokken.
Er was de afgelopen week hard getraind op line-outs en scrums en we waren klaar voor deze belangrijke wedstrijd. Helaas begon Sparta slecht.

Sparta 1 – The Bassets 2

19 oktobr 2014

Op 19 oktober werd er gespeeld tegen The Bassets 2. Een wedstrijd die moest worden gewonnen om ons aan het einde van het seizoen te handhaven in de derde klasse. Gelukkig stelden de mannen niet teleur.
Vanaf de eerste minuten was duidelijk dat dit een tegenstander was van een minder kaliber dan de ploegen waar de afgelopen weken tegen was gespeeld. Sparta domineerde in de scrums en line-outs maar wist geen grote kansen te creëren. Te vaak werd er net te gehaast gespeeld in een poging iets te forceren.

DIOK 3 - Sparta 1

21 september 2014

Zondag 21 september heeft Sparta herenteam weer hard geknokt voor zijn eerste overwinning. Een vroege tweede competitiewedstrijd van dit gloednieuwe seizoen, uit tegen Diok Leiden.

Thor 2 - Sparta 1

26 oktober 2014

Na de overwinning van de vorige week ging Sparta de wijdstrijd tegen Thor 2 met goede hoop tegemoet. Het werd echter een flinke teleurstelling, waar we niet al te woorden aan zullen vuil maken.

Sparta 1 - The Hookers 2

28 september 2014

Zondag 28-09 heeft Sparta herenteam zijn eerste thuiswedstrijd gespeeld, ditmaal tegen RC The Hookers 2. Voor het publiek was de mooie nazomersedag goed uit te houden, voor de spelers was meer afzien.