6 x gratis meetrainen!

Sparta rugby is op zoek!

Wij zijn op zoek naar grote, kleine, dikke, dunne, snelle, slome en sterke mannen en vrouwen om ons team te versterken!

Altijd al een keertje de rugby sport willen proberen? Dat kan nu! Je mag 6 keer gratis meetrainen waar je kennis kan maken met de geweldige rugby sport en natuurlijk met de Spartanen zelf.

Ontdek hoe je moet tackelen, een bal gooien en andere aspecten van de sport.

Durf je niet alleen neem dan je broer, vader, oom, neef, buurman/jongen, klasgenoot, vrienden en collega's mee naar de training! Geen ervaring is geen probleem, de Spartanen lossen dat op!💪

We trainen op: dinsdag en donderdag van 20:00 tot 21:30 uur.

Laat van te voren even weten dat je langs komt door het sturen van een mailtje naar:

Vergeet niet je sportieve outfit en noppen schoenen (of gympen bij gebrek aan noppen).

Als afsluiter doen we gezellig een drankje in de kantine.🏉🍻

THIS IS SPARTA!

Thor 2 - Sparta 1

26 oktober 2014

Na de overwinning van de vorige week ging Sparta de wijdstrijd tegen Thor 2 met goede hoop tegemoet. Het werd echter een flinke teleurstelling, waar we niet al te woorden aan zullen vuil maken.

Sparta 1 - The Hookers 2

28 september 2014

Zondag 28-09 heeft Sparta herenteam zijn eerste thuiswedstrijd gespeeld, ditmaal tegen RC The Hookers 2. Voor het publiek was de mooie nazomersedag goed uit te houden, voor de spelers was meer afzien.

Sparta 1 - Delft 2

2 november 2014

Dat Sparta zich in de breedte aan het ontwikkelen is, werd maar eens duidelijk bij de wedstrijd tegen Delft 2. De harde kern van het team is dit seizoen aangevuld met jong talent en met oude rotten die weer terugkomen om gezellig te ballen. Er komt wat meer ervaring in het team. langs de kant staan voldoende mannen klaar om waar nodig in te vallen. Afgelopen zondag hadden maar liefst 23 man het rood witte shirt aangetrokken.
Er was de afgelopen week hard getraind op line-outs en scrums en we waren klaar voor deze belangrijke wedstrijd. Helaas begon Sparta slecht.

Sparta 1 – The Bassets 2

19 oktobr 2014

Op 19 oktober werd er gespeeld tegen The Bassets 2. Een wedstrijd die moest worden gewonnen om ons aan het einde van het seizoen te handhaven in de derde klasse. Gelukkig stelden de mannen niet teleur.
Vanaf de eerste minuten was duidelijk dat dit een tegenstander was van een minder kaliber dan de ploegen waar de afgelopen weken tegen was gespeeld. Sparta domineerde in de scrums en line-outs maar wist geen grote kansen te creëren. Te vaak werd er net te gehaast gespeeld in een poging iets te forceren.

DIOK 3 - Sparta 1

21 september 2014

Zondag 21 september heeft Sparta herenteam weer hard geknokt voor zijn eerste overwinning. Een vroege tweede competitiewedstrijd van dit gloednieuwe seizoen, uit tegen Diok Leiden.