Sparta 1 - The Hookers 2

28 september 2014

Sparta 1 - The Hookers 2

Zondag 28-09 heeft Sparta herenteam zijn eerste thuiswedstrijd gespeeld, ditmaal tegen RC The Hookers 2. Voor het publiek was de mooie nazomersedag goed uit te houden, voor de spelers was meer afzien.

Direct na de kick-off om 14:30 was er sprake van een echte wedstrijd. Na een moeilijke periode op de helft van Sparta openden de tegenpartij vrij snel de score. De reactie van Sparta hierop was niet niks. Het resultaat van veel fases maakte dat de bal uiteindelijk de winger kon bereiken (met succes). Het feestvieren was van echter van korte duur. Voor rust bleek de backline van de Hookers in staat een aantal try's te maken.

De tweede helft was vergelijkbaar met de eerste. Beide teams zijn in staat geweest in de buurt te komen van de trygebieden. De Hookers waren daarintegen beter in het afmaken van de score en hebben zo de overwinning kunnen pakken. Aan het einde van de wedstrijd slaagde Sparta er wel in om via een diepe kick toch nog een try te scoren.

Om deze rugbydag goed af te sluiten was er aansluitend op de wedstrijd een uitgebreide BBQ geregeld, kortom een heerlijke dag (helaas zonder overwinning).
RC Sparta 1 14 - 36 RC The Hookers 2