Nieuwe sponsors Sparta Rugby

Meijndert Trucking, Vertom International, Double Purpose en AMB Betimmeringen

Nieuwe sponsors Sparta Rugby

Sparta Rugby verwelkomt drie nieuwe sponsors. Meijndert Trucking, Vertom International en AMB Betimmeringen voegen zich dit seizoen bij onze andere sponsors en steunen onze rugbyclub. Meijndert Trucking is de hoofdsponsor van ons heren-seniorenteam dat met shirtreclame van dit gerenommeerde transportbedrijf zal gaan spelen. Vertom International is premium sponsor van onze jeugdafdeling. De Benjamins gaan in door Vertom gesponsorde shirts spelen.

Het bestuur en de spelers van Sparta Rugby zijn al onze sponsors dankbaar voor hun steun. Dankzij hun hulp kunnen we in goede omstandigheden de rugbysport beoefenen. Heeft u ook interesse om Sparta Rugby te sponsoren? Stuur ons dan een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U bent van harte welkom.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Double Purpose Logo 400Double Purpose
Supporting companies to create profit & positive impact

Hoe relevant is jouw bedrijf nu en in de toekomst? Double Purpose inspireert en activiteert mensen en bedrijven om zowel winstgevend te zijn als een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Kortom, geld verdienen en goed doen tegelijkertijd. Benieuwd hoe? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.doublepurpose.nl/

Wolga 8
2911 RB Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel: +31 6 - 14 76 04 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


logo Meijndert International zwartMEIJNDERT INTERNATIONAL B.V.

Meijndert Trucking is onderdeel van Meijndert International B.V., een jong en enthousiast bedrijf met een grote passie voor transport. Gestart in 2007 en met inmiddels 35 wagens op de weg, houdt Meijndert International zich vanuit het kantoor in Dordrecht, bezig met alle facetten van de logistieke keten.

Mede door de medewerkers die een jarenlange ervaring combineren met gedrevenheid voor het vak, heeft Meijndert International B.V. de mogelijkheid om op vrijwel iedere logistieke uitdaging een passende oplossing te bieden.

http://www.meijndert.eu/nl

Jacobus Lipsweg 2
3316 BP Dordrecht
+31 (0) 168 38 27 40


logo vertomVERTOM INTERNATIONAL

Wie behoefte heeft aan nationaal of internationaal scheepstransport en daarbij zoekt naar een ervaren partner, is bij Vertom aan het juiste adres. In Rhoon staat een team van 60 professionele, ambitieuze en deskundige medewerkers voor u klaar. U heeft lading die een bepaald schip vereist? U wilt olie via het water en het spoor laten distribueren? U zoekt een partij die uw schip tijdens het verblijf in bijvoorbeeld de Belgische haven begeleidt? Of u heeft behoefte aan een maandelijkse lijndienst naar het Caribische gebied? Vertom is dé partij voor u!

http://www.vertom.nl

Oever 7
3161 GR Rhoon
Tel: +31 10 285 85 85
Fax: +31 10 285 85 80

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Logo AMBBetimmeringen 1432x600AMB BETIMMERINGEN

AMB Betimmeringen is een jong en dynamisch bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Alle meubelen worden in overleg met u op maat gemaakt. Alles wordt gemaakt met de beste kwaliteit steigerhout. Gebruikt of nieuw steigerhout, alles kan. Mocht u een meubel van een andere materiaal wensen is dat natuurlijk ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

www.ambbetimmeringen.nl

Paganinipad 6
2912 XK Nieuwerkerk a/d IJssel
+31 (0)6-11567888

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sparta rugby logo

Traningsdagen: dinsdag - donderdag
Senioren: 20:00 tot 21:30
Colts u18: 20:00 tot 21:30
Junioren u16: 18:30 tot 20:00
Cubs u14: 18:30 tot 20:00
Mini u 12 : 18: 45 tot 19:45
Benjamins u10: 18:45 tot 19: 45
Turven u8: van 18:30 tot 19:30

Dames: dinsdag van 20:00 tot 21:30
 
Graag eerst contact opnemen als je wilt mee trainen info@rugbyclubsparta.nl